skip to Main Content
Ny Guldsponsor På Plads

Ny guldsponsor på plads

Det Danske Bagerlandshold kan netop offentliggøre, at man har indgået en ny stor kontrakt med en ny sponsor. Virksomheden som nu bliver en del af landsholdet er Credin Bageripartner (CBP) og det er ikke et hvilket som helst sponsorat parterne har indgået – det er et guldsponsorat, det største sponsorat en virksomhed kan benytte sig af.

  • Vi er utrolig glade for, at vi har fået CBP med om bord på rejsen mod noget større. I en branche med mange interessenter er det vigtigt, at vi kan navigere i det politiske miljø, og tilgodese alle parter og det er et livslangt læringsprojekt. Men jeg er utrolig glad og stolt på hele projektet og ikke mindst deltagernes vegne, at vi nu kan tilføje endnu en virksomhed til rækken af guldsponsorer. Vi skal hver dag sørger for, at vi har og dyrker en kultur hvor vi samskaber hele organisationen igennem, lige fra den enkelte deltager til ledelse og sponsorer.
  • Med tilgangen af CBP får vi udviklet vores økonomiske fundament og dermed kan vi alle holde snuden i sporret og forsætte den retning vi har sat os jf. vores strategi 2016 – 2020.
  • Landsholdet er et fællesskab, og derfor gør vi ekstra ud af, at inddrage virksomhederne og få dem til at føle, at de er en del af et fælles projekt, som udvikler sig måned for måned, år for år, udtaler Kasper Hansen, Chefkoordinator.
Back To Top